Fjern tilknytningen til en bil
- Åbn Profil › Mine biler, og tryk på bilen.
- Tryk på Fjern tilknytning og igen på Fjern tilknytning for at bekræfte.
Copeel holder op med at indsamle nye data fra bilen. Den bliver i Mine biler i sektionen Historik: dens ture, opladninger, parkeringer og øvrige historik forbliver tilgængelige. Tilføj den igen for at genoptage sporingen.
Vil du også slette dens historik, så slet bilen.