Slet din konto
Før du sletter
Et abonnement købt i appen annulleres ikke sammen med kontoen: Apple bliver ved med at opkræve det. Annuller det først. Sletningsskærmen minder dig om det med knappen Administrer abonnementer.
Et abonnement købt på copeel.com annulleres sammen med kontoen, uden refusion for den igangværende periode. Er du stadig inden for fortrydelsesfristen på 14 dage, så skriv til os, før du sletter din konto: vi refunderer dig som beskrevet i vores vilkår.
Sådan sletter du
- Åbn Profil › Min profil › Slet konto.
- Med en e-mailkonto skal du indtaste din adgangskode.
- Tryk på Slet min konto og derefter på Slet konto for at bekræfte.
- Med en Apple-konto skal du derefter bekræfte med din Apple-konto.
Din konto slettes med det samme, og sletningen af dine data afsluttes inden for de næste par minutter: historik over ture, opladninger og parkeringer, biler, profil, foto og præferencer, forbindelse til din Tesla-konto.
Bagefter
Den virtuelle nøgle bliver i bilen, og Copeel står stadig blandt de godkendte apps på din Tesla-konto. Fjern dem selv:
- i bilen under Betjeningsknapper › Låse;
- på din Tesla-konto blandt de godkendte tredjepartsapps.