Koble fra et kjøretøy
- Åpne Profil › Mine kjøretøy, og trykk på kjøretøyet.
- Trykk på Koble fra kjøretøy, og deretter på Koble fra kjøretøy igjen for å bekrefte.
Copeel slutter å samle inn nye data fra bilen. Den blir værende i Mine kjøretøy, i delen Historikk: turene, ladingene, parkeringene og resten av historikken er fortsatt tilgjengelige. For å begynne å følge den igjen legger du den til på nytt.
For også å slette historikken kan du slette kjøretøyet.