Stuknij Zmień plan i wybierz liczbę pojazdów oraz okres rozliczeniowy.
Więcej pojazdów: nowy plan obowiązuje od razu. Opłata jest pobierana tego samego dnia, a Apple zwraca pieniądze za pozostały okres starego planu.
Mniej pojazdów: nowy plan obowiązuje od odnowienia, a ekran Subskrypcja go pokazuje („Od …”). Jeśli masz więcej połączonych pojazdów, niż obejmuje nowy plan, ostatnio połączony pojazd otrzyma wtedy status „Tylko historia”. Aby zachować inny, sam odłącz wybrany pojazd przed odnowieniem.