Forbind din Tesla-konto igen
Når den adgang, Tesla har givet Copeel, udløber, er nogle af appens funktioner ikke tilgængelige. Copeel viser det med banneret »Forbindelse til din Tesla-konto« på Forside og i Profil og med et ! på fanen Profil.
- Tryk på Forbind igen i banneret.
- Tryk på Log ind hos Tesla igen på skærmen »Forbind din Tesla-konto igen«.
- Log ind på Teslas side, lad alle tilladelser være markeret, og godkend.
- Vend tilbage til Copeel: forbindelsen tjekkes automatisk.
Hvis adgangen udløber, lige når du sender en kommando, åbnes den samme skærm med det samme.
Dine data og din historik bevares.