Tryk på Skift abonnement, og vælg antallet af biler og perioden.
Flere biler: det nye abonnement gælder med det samme. Det opkræves samme dag, og Apple refunderer den resterende del af det gamle.
Færre biler: det nye abonnement gælder ved fornyelsen, og skærmen Abonnement viser det (»Fra den …«). Hvis du har flere tilknyttede biler, end det dækker, får den senest tilknyttede bil derefter status »Kun historik«. Vil du beholde en anden, så fjern selv tilknytningen til den bil, du vælger, før fornyelsen.