Annulleres mit abonnement, hvis jeg sletter min konto?

  • Tegnet i appen: nej. Apple bliver ved med at opkræve det. Annuller det, før du sletter din konto.
  • Tegnet på copeel.com: ja, det annulleres sammen med kontoen, uden refusion for den igangværende periode. Er du stadig inden for fortrydelsesfristen på 14 dage, så skriv til os, før du sletter din konto: vi refunderer dig som beskrevet i vores vilkår.

Se Slet din konto.

Kan du ikke finde dit svar?

Skriv til os i appen under Profil › Indstillinger › Support: vi svarer normalt inden for få timer. Eller brug vores formular.

Kontakt support

Sprog