Trykk på Bytt abonnement, og velg antall kjøretøy og periode.
Flere kjøretøy: det nye abonnementet gjelder med en gang. Det faktureres samme dag, og Apple refunderer den gjenværende tiden på det gamle.
Færre kjøretøy: det nye abonnementet gjelder fra fornyelsen, og skjermen Abonnement viser det («Fra …»). Hvis du har flere tilkoblede kjøretøy enn det dekker, blir kjøretøyet som sist ble koblet til, «Kun historikk». For å beholde et annet kan du selv koble fra kjøretøyet du velger, før fornyelsen.