Co się dzieje, gdy subskrypcja się kończy?
Bez aktywnej subskrypcji aplikacja pokazuje „Brak aktywnej subskrypcji”. Zachowujesz dostęp do całej swojej historii, ale:
- nowe dane nie są już zapisywane;
- polecenia, Copeel Intelligence, importy i zestawienia aktywności są niedostępne.
Wszystko wraca, gdy tylko ponownie wykupisz subskrypcję.