Usuń konto
Przed usunięciem
Subskrypcja kupiona w aplikacji nie jest anulowana razem z kontem: Apple nadal pobiera za nią opłaty. Najpierw z niej zrezygnuj. Ekran usuwania konta przypomina o tym i ma przycisk Zarządzaj subskrypcjami.
Subskrypcja kupiona na copeel.com jest anulowana razem z kontem, bez zwrotu za bieżący okres. Jeśli nadal jesteś w 14-dniowym terminie na odstąpienie od umowy, napisz do nas, zanim usuniesz konto: zwrócimy pieniądze zgodnie z naszym regulaminem.
Usuwanie
- Otwórz Profil › Mój profil › Usuń konto.
- Przy koncie z adresem e-mail wpisz hasło.
- Stuknij Usuń moje konto, a potem Usuń konto, aby potwierdzić.
- Przy koncie Apple potwierdź następnie swoim kontem Apple.
Konto jest usuwane od razu, a usuwanie danych kończy się w ciągu kilku następnych minut: historia przejazdów, ładowań i postojów, pojazdy, profil, zdjęcie i preferencje, połączenie z kontem Tesla.
Potem
Klucz wirtualny pozostaje w samochodzie, a Copeel pozostaje na liście autoryzowanych aplikacji Twojego konta Tesla. Usuń je samodzielnie:
- w samochodzie, w menu Sterowanie › Zamki;
- na swoim koncie Tesla, wśród autoryzowanych aplikacji innych firm.