Je Tesla-account opnieuw verbinden
Als de toegang die Tesla aan Copeel heeft gegeven verloopt, zijn sommige functies van de app niet beschikbaar. Copeel laat dat zien met een banner “Verbinding met je Tesla-account” op Home en in Profiel, en een ! op het tabblad Profiel.
- Tik in de banner op Opnieuw verbinden.
- Tik op het scherm “Verbind je Tesla-account opnieuw” op Log in bij Tesla.
- Log in op de pagina van Tesla, laat alle rechten aangevinkt en keur goed.
- Ga terug naar Copeel: de verbinding wordt automatisch gecontroleerd.
Verloopt de toegang net als je een opdracht verstuurt, dan opent hetzelfde scherm meteen.
Je gegevens en geschiedenis blijven bewaard.